Makeover

Makeover

Dugo se smatralo da usluge profesionalnih šminkera i profesionalnih fotografa koriste samo javne ličnosti, ljudi iz sveta mode, filma, estrade. Da li ste nekada pomislili “Lako je njima, oni imaju profesionalnog šminkera. Pa dobro, to su profi fotke, sigurno su ih izfotošopirali (narodski izraz). I ja bi izgledala bolje od njih da me tako srede.”

Pa sada možete. DD foto studio je jedinstveni studio koji uz sve svoje pakete daje GRATIS šminkanje i stilizovanje kose, kao pripremu za fotografisanje.

Predstavite sebe u najboljem izdanju. Svako od nas zaslužuje da ima fotografije na kojima će izgledati najbolje što može.

Često čujemo od naših mušterija: Ja ne volim da se slikam. Ja nikada ne ispadnem dobro na slikama. Ja nisam fotogenična. Ne znam da se našmikam. Ne znam da poziram. Da mi je bar jedna dobra profi slika.

Za početak, ne postoji nefotogenična osoba!

Ovde smo da Vas opustimo, nasmejemo i pomognemo da imate fotografije koje ćete voleti. Mi ćemo Vam pokazati poze i provesti Vas kroz ceo proces fotografisanja, a što se šminkanja tiće tu je naš profesionalni šmiker

Kada dođete u studio, drage dame, naša šminkerka će u dogovoru sa Vama i u skladu sa Vašim željama da Vas našmika. Stilizovaćemo Vam kosu, ako već nisete došli sa pripremljenom frizurom. Kosu radimo sa presama. Možemo da ispeglamo, napravimo lokne, izvijemo, a za buduće stjuardese podignemo kosu u punđu.

Posle toga sledi ono zbog čega ste i došli: Profesionalno studijsko fotografisanje.

Sa sobom nosite do 3 probuke, ako drugačije nije dogovoreno. Imamo sobu za presvlačenje, gde možete ostaviti svoje stvari, presvući se i još jednom pogledati u ogledalu pre nego što zablistate pred foto aparatom.

Fotograf će na osnovu odeće koju ste doneli, i vrste fotografija koje su Vam potrebne, da prilagodi boju pozadine i rasvetu. Vrlo lagano i opušteno vodiće Vas kroz proces fotografisanja i uskoro ćete se osecati kao pravi profesionalni model.

Nakon fotografisanja, videćete svoje fotografije i odabrati koje Vam se navise sviđaju. Odabrane fotografije prolaze zatim kroz fazu postprodukcije. Fotografije dobijate u digitalnom obliku, na cd-u ili na email adresu.

“Pa dobro”, možete reći, “a koliko će to da me košta?”

Zaista ne mnogo. Naš osnovni paket od 10 fotografija, sa svim prethodno što je navedeno je samo 35 eura ili 4200 dinara.

Cene svih naših paketa možete videti OVDE

Obavezno pritisnite i dugme AKCIJA da proverite trenutne akcije DD foto sudija.

Zakažite vaše fotografisanje na 063646244 ili nas KONTAKTIRAJTE

Dobro došli u DD foto studio

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *