DD FOTO STUDIO

HVATAMO MOMENTE I STVARAMO USPOMENE

POJEDINAČNO FOTOGRAFISANJE
- MAKEOVER

PREDSTAVITE SE U NAJBOLJEM SVETLU

Svako od nas zaslužuje da ima fotografije na kojima će izgledati najbolje što može.

Često čujemo od naših mušterija: Ja ne volim da se slikam. Ja nikada ne ispadnem dobro na slikama. Ja nisam fotogenična. Ne znam da se našmikam. Ne znam da poziram. Da mi je bar jedna dobra profi slika.

profesionalno fotografisanje u foto studiju (3)

Za početak, ne postoji nefotogenična osoba!

Ovde smo da Vas opustimo, nasmejemo i pomognemo da imate fotografije koje ćete voleti. Mi ćemo Vam pokazati poze i provesti Vas kroz ceo proces fotografisanja, a što se šminkanja tiće tu je naš profesionalni šmiker

Kada dođete u studio, drage dame, naša šminkerka će u dogovoru sa Vama i u skladu sa Vašim željama da Vas našmika. Stilizovaćemo Vam kosu, ako već nisete došli sa pripremljenom frizurom. Kosu radimo sa presama. Možemo da ispeglamo, napravimo lokne, izvijemo, a za buduće stjuardese podignemo kosu u punđu.

Posle toga sledi ono zbog čega ste i došli: Profesionalno studijsko fotografisanje.

Sa sobom nosite do 3 probuke, ako drugačije nije dogovoreno. Imamo sobu za presvlačenje, gde možete ostaviti svoje stvari, presvući se i još jednom pogledati u ogledalu pre nego što zablistate pred foto aparatom.

Fotograf će na osnovu odeće koju ste doneli, i vrste fotografija koje su Vam potrebne, da prilagodi boju pozadine i rasvetu. Vrlo lagano i opušteno vodiće Vas kroz proces fotografisanja i uskoro ćete se osecati kao pravi profesionalni model.

Nakon fotografisanja, videćete svoje fotografije i odabrati koje Vam se navise sviđaju. Odabrane fotografije prolaze zatim kroz fazu postprodukcije. Fotografije dobijate u digitalnom obliku, na cd-u ili na email adresu.

Prepustite se rukama profesionalaca. Profesionalno studijsko fotografisanje, profesionalni šminker, profesionalni fotograf. Profesionalne fotografije koje čete s ponosom pokazivati.

foto studio

Odaberite paket naših usluga koji Vam najviše odogovara i zakažite vaše fotografisanje. Naše pakete možete videti OVDE

Nazovite nas na +38163646244 ili nas kontaktirajte preko kontakt forme OVDE

Dobro došli u DD foto studio

foto studio