porodicni portret

Porodično fotografisanje

I pored svih tehnoloških dostignuća, pametnih telefona (koji mogu sve, samo još da mogu kafu da skuvaju) ono što mnogima nedostaje je lep porodični portret. Uvek neko nedostaje na fotografiji, deca nemaju strpljenja (jer ih mame smaraju), muža sve to živcira i dok ih majka sve pohvata, zaboravi da se pobrine za sebe. I tako nezadovoljna majka briše fotografije, jer nije lepo izašla na njima, i na kraju shvati da na svim fotografijama (npr. sa letovanja) nemaju ni jednu zajedničku fotogarfiju.

I zato savet svim majkama. Dovedite porodicu u DD foto studio i neka oni brinu o tome da naprave naaaajlepše porodične fotografije, a vi se opustite i uživajte.

Bez obzira da li su Vaša deca još bebe ili su odrasli ljudi, porodična fotografija je nešto što uvek gledamo sa osmehom na licu. To su profesionalne slike koje volimo da držimo na zidu, listamo u albumu ili se ponosimo njima na društvenim mrežama. U pakete naših usluga uključeno je i šminkanje i stilizovanje kose za majku porodice. Dok je majka porodice u iskusnim rukama naše šminkerke, fotograf koristi vreme da se bolje upozna sa decom i opusti ih za fotografisanje.

Deca bivaju unapredjena u pomocnike fotografa i pomažu fotografu kod porodičnog fotografisanja. Dobijaju „tajne“ zadatke, da golicaju, provlače se kroz noge, poljube mamu, tatu, seku, batu… i slične zabavne aktivnosti. I dok se Vi igrate sa svojom decom, mi hvatamo momente i stvaramo uspomene koje će da traju. Ljubav, osmesi i bliskost, to je ono što želimo da uhvatimo na porodičnim fotografijama.

Da bi fotografije učinili još zanimljivijim i originalnijim, možete poneti različite rekvizite. Možda se Vasa devojčica bavi baletom ili posebno  voli neku igračku ili princezu, baletska haljina ili haljina neke princeze će sigurno biti njeno omiljeno odelo za fotografisanje. Ako se Vaš sin bavi nekim sportom ili obožava nekog super heroja, sportska oprema ili kostim mogu biti idealan rekvizit za fotografisanje. Ako neko od porodice svira neki muzički instrument ili ima neki interesantan hobi takodjer može biti sjajna ideja za fotografisanje.

Bake i deke su idealan dodatak porodičnom portretu. Tri generacije ili više, zajedno na porodičnom portretu, ne procenjivo bogastvo.

I sve to, profesionalni šminker, profesionlani fotograf, profesionalni foto studio (i malo profesionalne obrade fotografija) nemora da košta bogastvo.

Imamo pakete naših usluga prilagođene, po vrlo povoljnim cenama. Usluge profesionalaca nikada povoljnije i sve na jednom mestu u DD foto studiju.

Pogledajte naše pakete OVDE

Vaše fotografisanje možete zakazati na 063646244 ili nas KONTAKTIRAJTE

Dobro došli u DD foto studio!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *