DD FOTO STUDIO

HVATAMO MOMENTE I STVARAMO USPOMENE

PORODIČNO FOTOGRAFISANJE

Najzabavije fotografisanje!

porodicno slikanje portret

Bez obzira da li su Vaša deca još bebe ili su odrasli ljudi, porodična fotografija je nešto što uvek gledamo sa osmehom na licu. To su profesionalne fotografije koje volimo da držimo na zidu, listamo u albumu ili se ponosimo njima na društvenim mrežama.

U pakete naših usluga uključeno je i šminkanje i stilizovanje kose za majku porodice. Dok je majka porodice u iskusnim rukama naše šminkerke, fotograf koristi vreme da se bolje upozna sa decom i opusti ih za fotografisanje.

Deca bivaju unapredjena u pomocnike fotografa i pomažu fotografu kod porodičnog fotografisanja. Dobijaju „tajne“ zadatke, da golicaju, provlače se kroz noge, poljube mamu, tatu, seku, batu… i slične zabavne aktivnosti.

 

porodicni portret

I dok se Vi igrate sa svojom decom, mi hvatamo momente i stvaramo uspomene koje će da traju. Ljubav, osmesi i bliskost, to je ono što želimo da uhvatimo na porodičnim fotografijama.

Da bi fotografije učinili još zanimljivijim i originalnijim, možete poneti različite rekvizite. Možda se Vasa devojčica bavi baletom ili posebno voli neku igračku ili princezu, baletska haljina ili haljina neke princeze će sigurno biti njeno omiljeno odelo za fotografisanje. Ako se Vaš sin bavi nekim sportom ili obožava nekog super heroja, sportska oprema ili kostim mogu biti idealan rekvizit za fotografisanje. Ako neko od porodice svira neki muzički instrument ili ima neki interesantan hobi takodjer može biti sjajna ideja za fotografisanje.

Bake i deke su idealan dodatak porodičnom portretu. Tri generacije ili više, zajedno na porodičnom portretu, ne procenjivo bogastvo.

porodicni portret u studiju

 

  • Edit

Odaberite paket naših usluga koji Vam najviše odogovara i zakažite vaše fotografisanje. Naše pakete možete videti OVDE

Nazovite nas na +38163646244 ili nas kontaktirajte preko kontakt forme OVDE

Dobro došli u DD foto studio